g

Åpne serveringshytter

Ruperanden 

Ruperanden har holdt åpent hver dag siden julaften. I et annerledes år med hjemme- og hyttekontor er skitur med lunch på Ruperanden et herlig avbrekk. Ruperanden hole råpent hver dag

 

 

 

Tuva Turisthytte

Det er verdt noen ekstra kilometer for verdens beste vafler på Tuva. Start turen på Kikut, og gå inn til Grønebakken videre opp Rådmannsløypa mot Ustetind. Følg snødekte vidder og nyt majestetiske vidder de siste kilometerne inn til Tuva. Ustaoset er også et fint utgangspunkt for turen. 

Vaffeljernet settes i kontakten 20. februar, og det er etter det åpent hver dag fra kl. 11-16 fram til 25. april. Tuva er også en DNT-hytte, og tilbyr overnatting, frokost og middag fra 5. mars til 25. april. Mer informasjon om booking og stedet finner du på www.tuvaturisthytte.com 

 

Vestreim 

Etter mange år med iherdig innsats takket Laurud denne vinteren for seg. Heldigvis for Geilo og alle som er glad i Budalen og Vestreim tar nytt blod over. 

Start turen i Havsdalen. I vakre omgivelser i Budalen finner du Vestreim. 

Vestreim åpner dørene 20. februar, og har åpent hver dag i uke 8 og 9. Det blir helgeåpent fram til påske, og så åpent hver dag igjen i påskeferien. 

 

Ruperanden