Stirydding

Bli stifadder

Har du en favorittsti på Geilo? En sti rett bak huset eller hytta som du ser at trenger litt ekstra kjærlighet? Hva med å bli stifadder? 

 

Hva er en stifadder? 

Som stifadder vil din oppgave være å gå stien jevnlig og sørge for at den er merket riktig og rydda som den skal. Når du er ute på tur har du en liten sag eller saks i sekken, og fjerner kvist der det trengs. Trær skal ikke felles uten grunneiers tillatelse.
Du skal ikke måtte gjøre hele jobben selv, men det er du som får hovedansvaret for å se til at stien har det bra, og rapportere til Geilo Sti- og Løypelag om stien trenger vedlikehold av noe slag. Mangler det skilt eller merking er dette noe du melder inn. Det er også mulig at et nabolag eller hyttefelt går sammen om ansvaret for en sti. 

 

Hvordan bli stifadder?

Send en e-post til oss på [email protected] der du kort beskriver hvilken sti du kunne tenke deg å bli fadder for, så tar vi kontakt med deg! Du kan bli fadder for hele stien eller deler av den. Du binder deg ikke for for en gitt periode, og kan selv melde til oss om du ikke ønsker å være fadder lenger.