Bygging av flytsti

Geilo Sti- og Løypelag bygger flytsti

Geilo Sti- og Løypelag (GSL) er i gang med bygging av flytsti i Vestlia på Geilo. Stien blir et flott tilskudd til det allerede voksende sykkeltilbudet på Geilo. Det er bare å glede seg til den står klar sommeren 2021! 

Flytstien blir ca. 4 km lang, og vil gi fine sykkelopplevelser i naturskjønne og trygge omgivelser fra Vestliatoppen ned til Geilo Sommerpark. Vel nede kan en sykle videre i det allerede etablerte sykkeltilbudet eller ta heisen opp for nye runder. Stien blir vanskelighetsgrad blå som betyr en sti for alle aldre og alle ferdighetsnivå. Har skal det kunne sykles med alle slags sykler i all slags vær. 

I disse dager stikkes den endelige traseen ut, og det ryddes skog. I løpet av kort tid vil den første spaden settes i jorda. 

GSL samarbeider med Stiteknikk AS om bygging av stien. Stiteknikk AS er eid og drevet av Duane Butcher som har høy kompetanse og bred erfaring innen utvikling av sykkelstier. Det vil være mye arbeid og anleggstrafikk i skisenteret denne sommer. Det er derfor ikke anbefalt å sykle i bakkene eller bevege seg inn i området der flytstien bygges.

Heldigvis er det allerede mange gode muligheter for de sykkelglade på Geilo i sommer! I området rundt Vestlia Resort og Ustedalsfjorden er det pumptracks, hopplinjer, samt flere lekne sykkelstier.