Pause i solveggen på skitur

Serveringshytter på Geilo 

 

Geiloområdet byr på en rekke flotte serveringshytter i fjellet. Noen er åpne både sommer og vinter, andre holder kun åpent om vinteren. Ta en titt og legg gjerne turen innom.

Serveringshytter i nærheten av Geilo 

 

Grønebakken 

Grønebakken driftes av Geilo Røde Kors og er åpen hver lørdag og søndag fra uke 6 til uke 14. I påska er Grønebakken åpen hver dag fra palmehelga til 1. påskedag. Hytta kan være stengt ved dårlig vær. På FB-sida til Geilo Røde Kors finner du informasjon om hytta. 

 

Tuva Turisthytte 

Beryktet for sine gode vafler er Tuva et populært turmål for mange. Tuva er en av de eldste, privateide turisthyttene på Hardangervidda, og et perfekt utgangspunkt for flotte skiturer på Hardangevidda. 

 

Cafe Prestum 

Sentralt plassert på Ustaoset finner du Cafe Prestum som har blitt et populært møtested for hyttefolk, turister og tilreisende på Ustaoset. Her er det fyr i peisen og deilig hjemmelaget mat på menyen. Fra Geilo kan du gå via Ustetind og Tuva eller Havsdalen og Prestholt til Cafe Prestum. 

 

Krækkja 

Det er lite som slår skareturer på Hardangervidda i mai. Parker ved Ørteren eller Fagerheim, og nyt raske kilometer på skaren før du ender i solveggen på Krækkja.

 

Geilo sentrum 

Geilo sentrum byr på spennende serveringsmuligheter før, under eller etter skituren. Går du Ustedalsfjorden Rundt kan for eksempel Highland friste med ferske kanelsnurrer, kulturkyrkja med nystekte vafler og Vestlia Resort med nytraktet kaffe. SkiGeilo sine serveringssteder kan anbefales, samt alle kafeer og spisesteder i sentrum.